Sada je idealno vrijeme za osvježenje i reorganizaciju apartmana. A da biste zadržali visoki standard i dobar dojam koji će stvoriti lojalan odnos s gostima, važno je pratiti trendove. Uz uvijek traženu multifunkcionalnost, ne smije se zanemariti niti sveukupan vizualan dojam prostora. Ukratko, sve mora biti tip-top!

Potrudite se pronaći pravu mjeru s detaljima i ukrasima u apartmanu. Važno je da svaki prostor ima određen karakter, ali, naravno, ni u čemu ne treba pretjerivati

PRIRODA KAO ADUT

Zelenilo oduvijek privlači same komplimente. Aloe vera je sukulent koji je idealan za životni prostor jer pročišćuje zrak u zatvorenim prostorima.

TAPETE

Cigla u interijeru nije novost, ali nije uvijek dostupna svima. Srećom, postoji jednostavno rješenje koje će ostaviti jednako upečatljiv dojam. Zove se – tapeta!

STATEMENT KOMAD

Izaberite neki predmet u apartmanu koji će imati odvažnu boju. Primjerice crvena svjetiljka modernog dizajna sve je samo ne obična.

ZA MLADENAČKI ŠTIH U APARTMANU BIRAJTE JARKE BOJE, ALI NEMOJTE PREVIŠE "ŠARATI". IZABERITE TON KOJI ĆETE SLIJEDITI

MALI KUĆANSKI APARATI BEZ KOJIH MNOGI NE MOGU ZAMISLITI LJEPŠI PRIZOR U RANO JUTRO. A TEK KAD ZAMIRIŠE OMILJENA KAVICA...

Potrudite se pronaći pravu mjeru s detaljima i ukrasima u apartmanu. Važno je da svaki prostor ima određen karakter, ali, naravno, ni u čemu ne treba pretjerivati

INVESTIRAJTE U KVALITETAN TEKSTIL, RUČNIK OD 100 %  PAMUKA I JASTUK S NANOSILIKONIZIRANIM VLAKNIMA

UREDNOST KAO PRIORITET

Jedna od najvažnijih odlika apartmana jest urednost. Da biste omogućili organizaciju i pohranu svih predmeta, birajte namještaj sa spremnicima koji će vam olakšati tu misiju.

2 U 1

Dvosjed s funkcijom pretvaranja u udoban ležaj nalazi se visoko na našoj ljestvici top stvari za apartman. Moderan dizajn u sivoj nijansi ne može biti ništa drugo nego pun pogodak. 

Prethodna tema

Nova tema

Druži se s nama!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube