Pripreme za nogometno ludilo su počele! UEFA EURO 2020 idealna je prilika za investiciju u kvalitetnu sliku i zvuk kako bi navijačko iskustvo uistinu bilo potpuno. Vjerujemo da pri odabiru kokica i dresa ne trebate našu asistenciju, ali rado ćemo uskočiti prilikom odabira vašeg novog televizora! Najnoviji modeli omogućavaju maksimalan užitak TV prijenosa i poseban doživljaj za vaša osjetila. Pripremite se za vatreno navijanje...
NOVI STANDARD VISOKE KAKVOĆE SLIKE Svi modeli podržavaju HEVC, novi standard za digitalnu televiziju u Hrvatskoj, što znači da kupnjom novog televizora bezbrižno možete pratiti digitalni prijem svih programa na području RH. Što se tiče potreba samih gledatelja, znamo da su one individualne. Pri kupnji novog TV-a sigurno ćete razmatrati razlučivost modela u ponudi. Ukoliko preferirate streaming servise poput Netflixa i HBO-a, birajte televizor veće rezolucije, a TV programe možete kvalitetno pratiti i na modelima s manjom razlučivosti.
Prilagođen svim potrebamaGrundigov TV aparat najnovije generacije jest najprodavaniji UHD model s dijagonalom od 123 cm. Dostupan je po izuzetno povoljnoj cijeni u svakoj Emmezeti, a opremljen je svim karakteristikama aparata neophodnim i za buduće emitiranje (T2 tuner, HEVC/H. 265, 3x HDMI 2.0, roditeljska zaštita, hotelski mod, WiFi, open browser, Netflix). Aparat koji plijeni dizajnom, bilo u vašem stanu ili apartmanu.
smart ili androidAndroid Smart TV-i imaju instalirane aplikacije u samom TV prijemniku, dok se kod standardnog Smart televizora sve aplikacije nalaze na tzv. Cloudu, što znači da je rad prijemnika ovisan o zauzetosti servera i brzini internetske veze. Smart, odnosno pametni televizori imaju pristup dodatnim sadržajima preko interneta, dok su Androidi vrhunski operativni sustavi kojima je glavno poboljšanje brzina izvođenja 3D igara.
1. OLED TV Ultra HD 550LED754/12 PHILIPS;
2. OLED TV Ultra HD 550LED854/12 PHILIPS;
3. OLED TV Ultra HD KD-56AG8BAEP SONY;
4. OLED TV Ultra HD TX-55GZ950E PANASONIC
VRHUNSKI DIZAJN: LIJEPI I TANKI OLED TELEVIZORI LAKŠI SU OD TELEVIZORA DRUGE TEHNOLOGIJE