Neka vas ograničenja vaših prostora namijenjenih kuhanju ne sprječavaju u osmišljavanju kuhinje iz snova koja će zadovoljiti baš sve vaše estetske i funkcionalne kriterije za nove kulinarske izazove. Iskoristite ekskluzivnu Emmezetinu uslugu izrade 3D kuhinja po mjeri te dostavu i montažu iste. A prije toga provjerite kako je kuhinja Tango uspješno prilagođena u čak tri različita tlocrta...
OPTIMALAN RASPORED I OPREMA
Kuhinja Tango dostupna je s crnim frontama i antracit random pločom s uzorkom betona. Sva tri modela rađena su po mjeri i imaju iste elemente: sudoper, indukcijsku ploču, hladnjak, napu, perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu. Naravno, kuhinja dolazi s ugradbenim ladicama i ormarićima...
Kuhalo za vodu SWK 1777CH
SENCOR
Kuhalo za vodu Sencor
Uz snagu od 2150 W i kapacitet od 1,7 l, kuhalo ima oznaku razine vode, odvojivi i perivi filter za prljavštinu i kamenac te grijaće postolje od nehrđajućeg čelika s pokrivenom grijaćom spiralom. Upravo nehrđajući čelik vrhunske kvalitete osigurava trajnost, a aparat ima i središnji STRIX priključak od 360°. Model se može pohvaliti dvostrukim sigurnosnim sustavom: • zaštitom od pregrijavanja kad se uključi bez vode • automatskim isključivanjem kad se dosegne točka ključanja.
Kuhinja je središnje mjesto svakog doma. U njoj se odvijaju mnogobrojni važni obiteljski trenuci pripreme omiljenih obroka ili pak prijateljska druženja. No ponekad se našoj kuhinji iz snova može ispriječiti neodgovarajući prostor. U našem slučaju to uopće ne mora biti tako. Uspjeli smo dokazati da nijedan raspored nije prepreka kad je u pitanju Emmezetina kuhinja Tango. Bilo da je riječ o kuhinji s poluotokom, dvostrukoj linijskoj kuhinji ili jednolinijskoj, model kuhinje je u potpunosti moguće prilagoditi tlocrtu zadanog prostora. Minimalna razlika jest što smo za linijsku kuhinju naručili i gornje police koje za kuhinju s poluotokom nisu bile potrebne s obzirom na to da one imaju dovoljno mjesta za posuđe u ormarićima na poluotoku. Ukupan dojam upotpunili smo zanimljivim detaljima poput dekorativnih pločica, zanimljivih motiva slika koje su se odlično uklopile i, naravno, zelenilom kojeg nikada nije viška.
Projektiranje kuhinja u Emmezeti
Bazna kompozicija kuhinje Tango dostupna je po cijeni od 9099,99 kn, ali prilikom izrade kuhinja po mjeri mnogo je mogućnosti koje konačno utječu i na cijenu modela. Projektiranje idejnog rješenja kuhinje i savjetovanje je besplatno, a na ovom modelu kuhinje moguće je birati između 7 različitih boja prednjice, 17 boja korpusa, 46 boja radnih ploča i 67 modela ručkica.Struktura je oplemenjena iverica debljine 16 mm i presvučena je melaminskom folijom.
ljepota jednostavnosti
Linijske kuhinje savršen su odabir za kombinacije kuhinje i blagovaonice. Zauzimat će tek prostor uz zid, a vi ćete s lakoćom moći kreirati i blagovaonicu u kojoj ćete obroke dijeliti sa svojim najdražima. Jednostavnost kretanja je omogućena, a istovremeno vam je sve dostupno.
Bez malih pomoćnika jednostavno ne možemo. Miješanje, pečenje, usitnjavanje – s njima je baš sve dječja igra!
Mikrovalna pećnica
SHARP
Mikrovalna pećnica SHARP
Pouzdajte se u Sharp mikrovalne pećnice koje prate i nadopunjavaju vaš stil, odgovaraju vašem prostoru, imaju potrebnu snagu i značajke koje su vam potrebne. Sharp mikrovalna pećnica u vašoj kuhinji jednostavno je dimenzija više.
Štapni mikser 4 u 1 SHB 5607CH
SENCOR
Štapni mikser 4 u 1 shb 5607ch-eue3 Sencor
Model ima šestogodišnje jamstvo na motor, 4 oštrice od titanija, ulaznu snagu od 1200 W i iznimno tih istosmjerni motor. Značajke aparata su kontinuirana kontrola brzine (20 brzina) i ergonomski oblikovana drška, a pomoćni pribor uključuje čašu od 800 ml s poklopcem, dvostruku mutilicu od nehrđajućeg čelika i sjeckalicu od 1250 ml s oštricama od nehrđajućeg čelika.
Kuhinjski robot mikser STM 4467CH
SENCOR
Kuhinjski robot mikser stm 4467ch Sencor
Snažan motor od 1000 W s 8 stupnjeva brzine te planetarni sustav miješanja i tučenja osiguravaju temeljito usitnjavanje svih sastojaka u zdjeli. Robot karakterizira vrlo brzo i jednostavno sklapanje nastavaka, dolazi s posudom od nehrđajućeg čelika s mjernom skalom za istovremeno tučenje do 12 bjelanjaka te 3 nastavka za miješanje ili tučenje, balonskom mutilicom, 2 tritanske boce s 2 štapića za led, stojećim mikserom od 1,25 l s titanijskim oštricama, višefunkcijskom miješalicom za hranu od 1,25 l s 4 nastavka i oštricom za sjeckanje. Ima i mlinac za grubo i fino mljevenje mesa i nastavke za punjenje kobasica te plastični poklopac za zdjelu od nehrđajućeg čelika za pohranu.