Mala tehnološka savršenstva simpatičnog dizajna promijenila su tijek i praksu kućanskih poslova. Uz njihovu pomoć sve je nekako brže, lakše i jednostavnije...
Breville - inovacija za svaku pohvalu Veliki dozer za kavu (58 mm) osigurava bolju raspoređenost mljevene kave te se time osigurava izraženija aroma. Nadalje, temp°IQ Shot Control™ podrazumijeva sustav brzog zagrijavanja Thermoblock, laganu predinfuziju za ravnomjernu ekstrakciju i napredni regulator za postizanje stalne temperature kako bi se stvorila izvrsna kava.
ZA NAJLJEPŠA JUTRA... Po čemu je ovaj model tako poseban? Po LC zaslonu s digitalnim satom u koji se unosi željeno vrijeme priprave kako bi vas aparat probudio na vrijeme, uz divan miris kave. Osim toga, ima funkciju zaustavljanja kapanja i visokokvalitetnu staklenu posudu za 12 šalica kave.
superiorna kvaliteta  Tavu odlikuje pojačani neprianjajući premaz za dvostruko veću izdržljivost i široka površina kuhanja. Prilagođena je korištenju na svim grijaćim pločama, uključujući indukciju i pećnicu.
Tava PREMIUM Silver MEHRZER
svakodnevna ušteda vremena Kuhalo za vodu s volumenom 2 l, funkcijom održavanja temperature na 30 minuta i ulaznom snagom od 2200 W. Postavke temperature vode: 50-70-80-90-100 °C.
ovakvi roboti su uvijek dobrodošli Ima robustan i snažan motor od 800 W, poseban FLEXI nastavak za tučenje i FLEXI mutilicu, 4-litarsku posudu od nehrđajućeg čelika s mjernom skalom, 4 nastavka za miješanje, tučenje i za lagana tijesta...
najsnažnija para za najbrže glačanje PerfectCare Elite najbolje je i najučinkovitije Philipsovo glačalo s generatorom pa­re. Tehnologija OptimalTEMP omogućuje glačanje svega - od traperica do svile - bez potrebe za prilagodbom temperature.